Mindfulness

bij Resilience

Het leven bood me zoals bij velen zware en minder zware uitdagingen.
Ik stond van in mijn prille jeugd onder spanning en stress en kende niet anders dan steeds er voor te gaan nog net iets harder elke keer opnieuw.
Tot er iets op mijn pad gegooid werd waar ik tegen aan liep en het even echt op was.
Lichamelijk en mentaal ik eigenlijk niet meer verder kon.
Maar ook dan ging ik toch nog verder.

Tot mijn lichaam volledig blokkeerde dit was het keerpunt voor mij.

Ik had meerdere keren zona verspreid over mijn lichaam mijn darmen werkten niet meer ik had spierpijnen en blokkades in nek en schouders er werd prikkelbare darmen vastgesteld ik onderging een traject in het UZ van ongeveer een jaar waar er chronische stress met zware uitputtingsverschijnselen werden vastgesteld.
Aansluitend werd me meegedeeld cvs en fibromyalgie maar met nog kans op herstel omdat het door chronische stress was. Zo ging ik echt gaan nadenken en op zoek naar iets anders dan wat ik gewoon was.
Ik wou dit aanpakken niet steeds ‘vechten’ blijven steeds doorgaan op karakter.
Er werden me allerlei medicijnen toegeworpen die ik niet wilde innemen nee ik wou vastbesloten een ander pad vinden.

Ik kwam in de wereld van yoga healing en mindfulness terecht en er gingen nieuwe deuren nieuwe zienswijzen en mooie ervaringen voor me open.

Mijn positieve ervaringen hierin prikkelden me naar het psychologische aspect en daar volgde ik met veel interesse en nieuwsgierigheid een cursus.
Zodoende ik geest en lichaam nog beter leerde begrijpen en het zo verder in balans kon brengen bij mezelf.
Het blijft een bewust zijn elke dag om zachter met mezelf om te gaan en te leren doseren.

Voel je dat je tegen een burn-out aanloopt stress piekeren overdenken of pijnen dan kan dit echt iets betekenen voor je neem de stap en keer terug naar jezelf en maak er een nog betere versie van eentje vol zelfliefde.
Tot slot:
Mijn levensloop stelde me ook op de proef met mensen met narcisme verslavingen depressie etc die ervaringen en de opgedane kennis hoe u daar beter met kan omgaan deel ik graag met u want ieder gaat door een aantal levensprocessen en kan dat extra duwtje in de goede richting op een bepaald moment in zijn leven gebruiken en dat geef ik u heel graag door.

Sessie 1 omvat een relax moment luisteren advies en eerste kennismaking met mindfulness .

1u30min: €65

Vanaf sessie 2: €45 voor 50 min