Welkom bij Resilience

Start looking and feeling the best you can be today

Mag ik ik me even mezelf voorstellen: ik ben Magdalena een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met een 12tal jaar ervaring op de teller.

Verzorgingen en schoonheidsbehandelingen, kortom mensen helpen het beste uit zichzelf te halen en er nog stralender laten uit zien is mijn passie en drijfveer.

Dit in een kader van warmte en vleugje relax waar u zich thuis mag en kan voelen daarom van harte welkom in maison RESILIENCE.

Resilience wil zeggen Veerkracht

Het leven bood me op verschillende vlakken zware en minder zware uitdagingen die ik steeds wist te boven te komen sterker nog ik kwam er beter uit geleerd en gesterkt innerlijk en mentaal rijker geworden ook dat deel ik graag met u want ieder gaat door een aantal levensprocessen en kan dat extra duwtje in de goede richting op een bepaald moment in zijn leven gebruiken ik schoolde me dan ook in een psychologische opleiding en ervaarde yoga en mindfulness en bovenal mijn levenservaring leerde me tools die ik u kan aanreiken u vind dat terug onder mindfulness.

SLANK EN STRAK TOESTELLEN ZORGEN VOOR LICHAAM EN GEEST IN BALANS

VERSCHILLENDE THERAPIEËN KUNNEN WIJ U AANBIEDEN MET ONZE VERSCHEIDENE APPARATEN ONDER ANDERE MEDISCHE INFRAROOD MET TRILPLAAT SPIERSTIMULATIE LYMFEDRAINAGE LIPOSONIC.
IDEAAL OOK VOOR MENSEN MET VERMOEIDHEIDSKLACHTEN FYBROMYALGIE SPIERPIJN REUMA EN UITERAARD VERSTEVIGING EN AFSLANKING.
STEEDS GRATIS INTAKE EN PROEFSESSIE VRAAG ER NAAR!

De laatste jaren heb ik me dus vooral bijgeschoolt en wou ik ook verder gaan dan de verwennende klassieke behandelingen waarvoor ik koos voor de MICRONEEDLING TECHNIEK.
Ik zocht en vond het beste op de markt in estetische geneeskunde en met wetenschappelijke onderbouwdheid bij het bedrijf CELESTETIC zij en ik bleken een uitverkoren team te zijn speciaal bedankwoord aan Jasna voor de zeer professionele opleiding en het vertrouwen zodoende kwam ik in de wereld van medi-esthetiek terecht.
Celestetic is een bedrijf in estethische geneeskunde en bereiken zo door producten en multi-technieken maximale doeltreffendheid.
Met hun uitzonderlijk hoog geconcentreerde peelings en cremes die ze ontwikkelen in eigen labo maken zij producten en technieken waar U direct zichtbaar meer RESULTAAT door bekomt en wij meer voldoening omdat wij door de hoge concentraten in de producten veel beter aan u wensen tegemoet kunnen komen!Daar zit het verschil voor u als klant!
MICRONEEDLING is ideaal als ANTI-AGING maar het gaat veel verder dan dat we bieden door de verschillende ontwikkelde serums verscheidene behandelingen op maat : ACNE OUDERDOMSTEKENEN VLEKKEN CELVERNIEUWING ROODHEID FOTOVEROUDERING OOG RIMPELS en WALLEN HYDRATATIE HYPERPIGMENTATIE CELLULITE HAARUITVAL.
Wij luisteren naar UW noden ik pas daarna een huidanalyse toe en stellen zo samen het beste behandelingsplan voor u op.

IPL teste ik persoonlijk uit op verscheidene plaatsen ik wou een toestel vinden dat het waarmaakte op vlak van resultaten maar ook pijnloos was voor mijn klanten.
Na een lang traject van proberen en zeker niet steeds PIJNVRIJ het te ondergaan ontevreden resultaten bij mezelf starte ik een opleiding hiervoor te Nederland en kwam ik terecht bij een dame die meer dan 20jaar ervaring had in die sector en zij gaf al die jaren opleidingen omtrent ipl ik vond via haar en ipl apparaat die het allemaal had.
WEG ONGEWENST HAAR en dit volledig PIJNVRIJ!
Voor vrouwen kan het een steeds terugkerende opdracht zijn harsen scheren ingegroeide haren ontstekingen vanaf nu hoeft dit niet meer dit toestel kan u daar volledig van verlossen probeer vandaag nog een gratis intake en ervaar een gratis proefsessie!

Weg met die vervelende ongewenste haartjes en dit pijnloos voor mannen en vrouwen!